You are currently viewing 3 tips til din charterferie

3 tips til din charterferie

Vil du gerne på en lækker charterferie, men er det længe siden, du har været på sådan en ferie, har vi her et par fine tips til dig.

Hvor stor er Sri Lanka? Find mere her.

Vælg et lækkert hotel

Til at begynde med handler det om at finde en god base for din ferie. Du skal finde dig et rigtig godt hotel, hvor du får alle de ting, du værdsætter ved en god ferie. Så elsker du fx at ligge ved poolen, skal du starte med at finde dig et hotel, der har en stor og lækker swimmingpool klar til dig.

Det kan også være, at du går meget op i beliggenheden af hotellet. Måske det skal være i centrum? Måske det skal være ved vandkanten? Uanset hvad du ønsker, er der gode chancer for at finde det.

Undgå at planlægge for mange aktiviteter

Dernæst kan det også være en god idé ikke at planlægge alt for mange aktiviteter i løbet af din ferie. Der er mange, der planlægger at lave alt for meget i løbet af deres ferie, og på den måde når de slet ikke at koble af og rent faktisk holde fri, som der er taget på ferie for.

Dermed ikke sagt at der ikke er plads til en udflugt eller to, hvis det bliver for kedeligt at ligge ved poolen dagen lang, men lad nu være med at sætte noget på programmet hver eneste dag. Der skal også være tid til bare at nyde det.

Forkæl dig selv

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god idé at forkæle dig selv, når du er på ferie. Tag gerne en god mængde lommepenge med, så du har mulighed for at shoppe, spise ude hver dag, få en kold drink i skyggen eller hvad du nu betegner som selvforkælelse.

Der er mange måder at forkæle sig selv på, når du er på ferie. Dog plejer det hele at koste penge, og derfor bør du tænke på at tage godt med lommepenge med, når du tager ud at rejse, så du har råd til det, du har lyst til.