You are currently viewing Brug dine pauser fornuftigt

Brug dine pauser fornuftigt

Utrolig mange mennesker lever en travl hverdag. Skemaet er proppet, og tiden skal udnyttes bedst muligt for at få tid til det hele. Selvom du naturligvis skal gøre dig umage, kan det dog godt betale sig at slappe af en gang i mellem.

Brug din pause på…

Nogle gange opstår der naturlige pauser i hverdagen. Dette kan eksempelvis være når stegen er i ovnen og resten af måltidet er tilberedt. Hvis du er meget presset i tid, vil du sandsynligvis gerne udnytte disse minutter.

Det kan du eksempelvis gøre ved at gøre rent. Se her for flere idéer. Men det kan altså også godt betale sig at bruge denne naturlige pause på at få slappet af.

… at slappe af

Når disse naturlige pauser opstår, er det bare om at gribe muligheden. Dette behøver ikke at omhandle en steg. Det kan ligeledes være, mens du står i kø i supermarkedet, eller du venter på, at dine børn får deres sko på.

Opstår pauser som disse kan det være en rigtig god mulighed for at tillade dig selv at mærke din krop og lave nogle åndedrætsøvelser. Du vil sandsynligvis hurtigt mærke, at du bliver roligere. Desuden kan øvelserne have gavnlig effekt, hvis du udfører dem over en længere periode.