You are currently viewing Det kan du bruge et smartwatch til

Det kan du bruge et smartwatch til

(sponsoreret indhold)

Det er blevet mere og mere eftertragtet at bruge smartwatch til langt flere af hverdagens opgaver end det var for blot få år siden. På meget kort tid, så er disse smartwatches som eksempelvis apple watch og andre slags smartwatches blevet så utroligt populære, grundet alle de funktioner de har fået proppet ind i disse ure. I denne artikel vi komme ind på hvad et smartwatch er, og hvad du rent praktisk kan bruge det til.

Hvad er et smartwatch?

Et smartwatch er et elektronisk ur, som har en masse funktioner som ofte minder meget om dem din mobiltelefon også kan. Det  er lige før, at du ikke behøver din mobil telefon længere, da et smartwatch stort set kan det samme efterhånden. Du kan alt lige fra at ringe fra et smartwatch, tjekke dine e-mails, men de kan også bruges til at afspille musik, radio og bruges til apps. Smartwatch får flere og flere funktioner, og kan også bruges som et pulsur, så du kan få et ur der kan alt det dit normalt ur kan, samt mobiltelefon i ét.

Hvad kan et smartwatch?

Dit smartwatch kan bruges til at sidde på dit håndled som et helt normalt ur, dog er forskellen på et smartwatch og et normalt ur, at du praktisk talt har en mobil telefon siddende på din arm. Med et smartwatch, så kan du bruge urets touchskærm, som du kan klikke ind på apps med, bruge det til at registrere din hjerterytme, søvnmønster og mange andre ting, som blot er nogle få muligheder som du har med dette ur.

Funktioner

Der er kæmpe forskel på hvad de forskellige smartwatches kan, men for at du får fuldstændigt udbytte af dit smartwatch, så skal du bruge enten et simkort fra din mobil og bredbånds udbyder. Du kan se en oversigt og anmeldelser af de forskellige udbydere her: https://mit-bredbaand.dk/udbydere/.

Når du har fået internet til dit smartwatch, så kan du bruge det til ting som eksempelvis at tale i telefon med dit smartwatch, ligesom du ville gøre med en mobiltelefon. Derudover så kan du også installere apps på den, afhængig af hvilket smartwatch du har købt. Det kan være praktisk at kunne tjekke dine mails på dit ur, få vist hvordan vejret bliver resten af dagen, eller få beskeder hver gang nogen skriver til dig på facebook eller andre sociale medier. Derudover så er der mange der bruger det til deres træning, hvor du kan bruge funktioner som en skridttæller og mange andre smarte muligheder.

Et af de mest kendte Smartwatches er det utroligt hyped applewatch som du kan se her.