You are currently viewing Dyrk din nysgerrighed

Dyrk din nysgerrighed

Som børn er vi ofte rigtig gode til at spørge. Hver dag oplever vi mange ting, som vi ikke har set før, og der er konstant spørgsmål, der trænger sig på. Det er som om denne egenskab forsvinder, efterhånden som man bliver ældre, men det er synd.

Stop ikke med at være nysgerrig

Bare fordi vi bliver ældre, behøver vi ikke at stoppe med at være nysgerrige på verden. Det er som om, at man som voksen bliver lullet ind i en forestilling om at “sådan er det bare”, men sådan behøver det ikke at være.

Hvornår står solen op? Hvor mange lande er der i verden? Og hvordan virker en mikrobølgeovn? Når du lever i en moderne verden, kan du næsten ikke undgå at blive konfronteret med både solen, andre lande og mikrobølgeovne. Men sandsynligvis er du stoppet med at stille spørgsmål omkring mange af disse emner.

Der er så meget viden

Når man har gået i skole en stor del af sit liv og efterfølgende er kommet ud på en arbejdsplads, kan man godt føle, at man nu ved, hvad man burde vide. Men der er så meget mere viden at hente. Hvis du vil blive klogere kan du besøge Spørge Jørgen.