You are currently viewing En weekendtur har også ret

En weekendtur har også ret

ANNONCE

Efteråret er indtruffet på den nordlige halvkugle, og selvom bladene falder af træerne og luften er blevet køligere, kan jeg stadig tydeligt høre ekkoet af sommerens eventyr.

Det er i sådanne øjeblikke, at man let kan fange sig selv i at kigge melankolsk ud ad vinduet, mens man længes tilbage mod de lyse sommeraftener.

I år har jeg sat mig for at lade mit humør blomstre selvom bladene falmer.

I stedet for at dvæle ved sommerens flygtighed vil jeg huske på, at eventyret sagtens kan være lige om hjørnet, hvis man tillader det.

Det kan godt være at feriedagene er brugt op for længst, men det er ikke noget problem med mit nye motto: ‘En weekendtur har også ret’.

Man skal nemlig ikke kimse ad det friske pust, en miniferie kan give, og jeg vil nu dele mine anbefalinger til skønne, hyggelige og unikke aktiviteter i Danmarks smukke hovedstad; København.

Trænger du til at koble fra og forkæle dig selv og din krop, kan en tur i ‘Sofiebadet’ på Christianshavn gøre underværker. Deres signaturbehandling ‘Hamam Treatment’ er en sanselig nydelse uden lige, og vil uden tvivl få dig helt ned i gear.

Derefter kan du passende få stillet sulten på ‘Reffen’; Københavns nye urbane street food paradis, som både fungerer som en affyringsrampe for kreative iværksættere og mad-entreprenører.

Hvis du vil give dig selv en oplevelse for livet, kan du her booke en helikoptertur som giver dig en unik mulighed for at se København og omegn fra fugleperspektiv. Du flyves både over det pulserende centrum og naturskønne områder, og den betagende tur giver både sug i maven og geografisk overblik.

Får du lyst til at gå en tur i rolige omgivelser, kan du tage en tur i Dyrehaven i Klampenborg. Det tager blot 15 min. med tog fra Nørreport, før du befinder dig midt i dette maleriske område bestående af åbne sletter, skovområder og små søer.

På din vej møder du unægteligt nogle af de 2000 græssende hjorte som frit lever i området, og trænger du til et hvil, kan du gøre stop ved den idylliske café ‘Piil og Co’ og få lidt ekstra varme i de friske efterårs-kinder med en Irish coffee.

Skal der sættes kulør på aftenen er ‘Brass Monkey’ på Vesterbro med dens subtropiske indretning, overdådige drinks, gamle klassikere på anlægget og laid back stemning den perfekte oase af en bar.

Deres mest kendte drink ‘The Zombie’, som serveres i et stort zombie-krus med ild i overfladen, har et alkoholindhold så højt at det med sikkerhed kick-starter din aften med et brag. – Sådan en weekend giver både smil på læben og fornyet energi.