You are currently viewing Din guide til udflugten i København

Din guide til udflugten i København

ANNONCE

Inspiration til at nyde (storby)livet på en dagstur

De skønne sommerdage nærmer sig hastigt – men har du tid til for alvor at nyde dem? Der er altid mange store begivenheder, eksamener og projektafslutninger inden sommerferien, så ofte fordamper de allersmukkeste, grønne dage i forsommeren hurtigere end man skulle tro!

Derfor bringer vi her en lille turboguide til en afslappende dagstur eller weekendferie, hvor du og din(e) nærmeste kan forkæle jer selv med livsnyderi, mens I oplever forfriskende nye sider af hovedstaden.

DGI Byen byder på alt til ganen & kropsligt velvære

Ankommer I til byen i bil er DGI Byen et oplagt sted at starte: Man kan både parkere billigt på den store, centrale P-plads, såvel som nyde en lækker brunch i kulturhusets café eller “Vestaurant”. DGI Byen har også hotel, så tænker I at tage på weekendtur kan I med fordel starte ud her – og nyde godt af alle husets tilbud!

Kast jer ud i Københavns vildeste vandkulturhus, snup et par timer i wellness med saunagus, sving ind om bowlingbanen eller et af DGI byens mange andre sjove sportslige aktiviteter for både børn og voksne.

Rundetårn i det gamle centrum & Papirøens nye ø-paradis

Uanset om I er til at udforske byens smukke historiske spor eller samtiden “historieskrivning” og kulturelle hits, er alt inden for rækkevidde. Et stenkast fra Nørreport ligger Rundetårn, som udover at byde på en grandiøs udsigt ofte også huser samtidskunst i Trinitatis Kirkens udstillingsrum, som I finder på vej op ad spiralen i Rundetårn.

Lyst til at forkæle ganen? Gå ned ad de kringle gader i Indre By, list uden om de lokkende isvafler på Nyhavn og hop på Havnebussen over til Arsenaløen, hvorefter I efter kun få minutter er ved Papirøen og Copenhagen Street Food mekka. Papirøen huser indtil lukningen næste år verdens lækreste retter og drikkevarer, så dyk ned i livsnyderiet og svæv hen i udsigten over vandet og havnens byggerier: Papirøen har nemlig en unik udsigt til den nye smukke cykel og gangbro, som I vel være oplagt at vandre over på vejen hjem.

Få mere inspiration til Københavner turen og arranger jeres helt eget storbyeventyr henover en weekend.