You are currently viewing Få hjælp til dit indre rodehoved

Få hjælp til dit indre rodehoved

ANNONCE

At være et rodehoved er ikke noget man skal skamme sig over. Årsagerne til diagnosen er mange; affektionsværdi, gamle barndomsminder, “det kan være vi får brug for det,” og “det kan blive penge værd en dag!” Behandling derimod, det er en anden historie..

Her får du 4 gode råd til dit indre rodehoved:

Sæt tingene i system
Har du først erkendt at du ikke kan skille dig af med størstedelen af dit rod, må du sætte det i system. Sørg for at indrette dig med masser af opbevaringsplads såsom reoler, skuffer, skabe og hylder. Gerne med mange små rum og suppler så med mindre kasser og bokse du kan sortere dine sager i.

Glæd venner og familie
Når nu du først er i gang med at sortere dine ting, kan du ligeså vel overveje om nogen i din omgangskreds kunne få glæde af noget af det rod, du alligevel mangler plads til. Ofte gemmer vi ting, fordi de er for gode til at smide ud. Kan ens ting glæde andre er det dog en endnu større glæde.

Find pladsen et andet sted
Har du svært ved at se at du nogensinde skulle få plads til alt dit rod kan du overveje at finde pladsen et andet sted. Flere steder i landet kan du for en lille sum om måneden leje et opbevaringsrum, som kan give dig lidt mere luft mellem væggene.

Tilmeld dig et loppemarked
Når du til et punkt, hvor du tænker at du bliver nødt til at skille dig af med bare en lille brøkdel af dit rod, kan du tilmelde dig et loppemarked. En stand på et loppemarkeder koster tit et mindre beløb, så har du først tilmeldt dig, forpligter det.