You are currently viewing Julemarkeder i Tyskland

Julemarkeder i Tyskland

Det varer ikke mange uger før decembermåned banker på døren. Derfor er det tid til at planlægge den årlige juletur. Den kan for eksempel gå ned til Tyskland, hvor der er mange julemarkeder.

Kom godt ind i julen

For mange er det vigtigt hvert år at komme i den såkaldte julestemning. Dette arbejdes der flittigt på med klippe-klistre-dage og æbleskive-spisning. En effektiv løsning kan dog være at besøge et tysk julemarked.

Her kan man nemlig opleve julestemning som ingen andre steder. Kig dig omkring. Der er julegodter og julepynt i alle afskygninger. Dette kan hele familien have glæde af.

Hav styr på bil og overnatning

Skal du på tur rundt i Tyskland, kan det være en god idé at leje en bil. Læs mere. På den måde får du nemlig frihed til at besøge de julemarkeder, som du har lyst til. Der ligger mange forskellige i de tyske byer rundt om i landet. Derfor er det praktisk ikke at låse sig fast på én by.

Kig efter overnatning før I tager afsted. På den måde kan behøver I ikke at køre rundt hele aftenen for at kigge efter et hotel, som har plads, og I kan samtidig kigge efter de billigste løsninger.