Kom gennem julen uden at sprænge budgettet

ANNONCE

December er uden tvivl årets dyreste, vi skal købe julegaver, købe julegodter og deltage i diverse julefrokoster, der måske tilmed kræver et nyt outfit. Men hvordan undgår du, at december ruinerer dig fuldstændig? Det guider vi dig til i nedenstående.

Start med at forberede dig i god tid. Allerede flere måneder før bør du ideelt set se, om du ikke kan lægge lidt penge til side hver måned. På den måde er både du og din pengepung forberedt på alle julens ekstra udgifter.

Aftal et fast gavebudget med dem, du skal holde jul med. Måske I kan blive enige om, at I blot giver én gave pr. person? Det gør både gaveindkøbene lettere og så skåner det budgettet. Alternativt kan I måske gå så vidt, at I ligefrem aftaler gave-fri jul, eller måske kun gaver til børnene. Find ud af, hvad der fungerer bedst for jer.

I sidste måned gik Black Friday i gang sidst på måneden- et amerikansk koncept, hvor rigtig mange både fysiske butikker og webshops sætter en stor del af deres varer langt ned. Konceptet er for længst kommet til Danmark, så det er helt oplagt at klare sine julegaveindkøb allerede der og på den måde spare penge. Dog var der ikke den store interesse som der plejede at være, der var faktisk langt mindre omsætning i år i forhold til 2017 ifølge nets

Aftal en sammenskuds juleaften eller julefrokost, på den måde deles I om udgifterne til mad og drikke og du slipper for, at stå med alle omkostningerne selv – for ikke at nævne alt besværet i køkkenet.

I stedet for at fare ud og købe nyt tøj til både juleaften, julefrokost og nytår, så se om du ikke kan finde noget i gemmerne eller bagerst i skabet. Du kan også foreslå din veninde, at I bytter tøj, på den måde vil både hun og du føle, at I kan iføre jer en ny kjole, uden rent faktisk at skulle købe en.

Hvis du stadigvæk ikke kan få budgettet til at hænge sammen, så kan du heldigvis nemt optage et hurtigt lån her: https://kassekreditten.dk/hurtig-laan/. Og gør det så til dit nytårsforsæt, at du hurtigst muligt får betalt lånet af i det nye år.