You are currently viewing Kranse i enhver stil og farve

Kranse i enhver stil og farve

Det kan være rigtig hårdt at miste et familiemedlem eller en nær ven. Sorgfølelserne er i spil og det kan være svært at navigere i alt det, der måske skal tages stilling til som pårørende. Hvilke blomster skal der bestilles og hvor og hvornår skal det bruges? Blomsterdekorationer til selve begravelsen eller bisættelsen spiller, for de flestes vedkommende, en stor rolle, og det behøver ikke være svært at bestille kranse, bårebuketter og dekorationer til den sidste afsked. Bloomit guider dig til valget af begravelseskranse.

Kranse til begravelse

Som nærmeste efterladte, står man med mange svære valg foran sig såsom kiste, urne, kirke, kapel og blomster til begravelsen eller bisættelsen. Bloomit kan hjælpe og inspirere dig til at vælge kranse til begravelsen, og som skal være en del af ceremonien i kirken eller kapellet. Bloomit tilbyder et godt udvalg af blomsterkranse til begravelse, der alle sammen er egnet til både begravelser og bisættelser. Kransen er symbol på det evige liv og den kan laves i præcis de farver du ønsker, så symbolværdien understreges.

Kranse med et personligt touch

En begravelseskrans kan opbygges på forskellige måder. Nogle kranse kaldes for kranse med opsats og andre for rundpyntede kranse. Begge typer er oplagte som begravelseskranse, men deres udtryk er meget forskellige. En krans med opsats består af en grøn kransebund af fx Thuja, salalblade eller gran (om vinteren). På den grønne krans placeres en smuk blomsterdekoration. Ved at vælge denne krans, er du sikker på at få god volumen for pengene. Vælger du en rundpyntet krans, stikkes blomsterne i en stikmasse hele vejen rundt i kransen. Dermed kommer der mange blomster i kransen, og der opnås et eksklusivt udtryk og kranseformen fremhæves på flotteste vis. Blomstersammensætningen kan variere i det uendelige og laves i mange forskellige størrelser, så kransen kan passe til den enkelte begravelse.

Få leveret en krans med bånd

Bloomit har samarbejder med dygtige og faguddannede blomsterdekoratører rundt i hele landet, som hver dag binder flotte begravelsesblomster. Har du brug for at få leveret en krans med bånd, så har du også mulighed for det. Du kan vælge hvidt bånd, som er meget populært, da det passer til de fleste blomstersammensætninger og farvekombinationer, men også mørkerødt eller -grønt er en mulighed. Alt afhængig af antal navne på båndet, har du også mulighed for at vælge enten to eller tre båndender. På den måde har du plads til at skrive både den sidste hilsen på den første båndende og alle navnene på afsendere på anden og evt. tredje båndende. Båndet er en flot måde at synliggøre hvem kransen er fra, så det ikke kun står i det medsendte kort. Bestil i god tid og få leveret en smuk krans fra Bloomit.