You are currently viewing Sådan slipper du af med de overflødige kilo

Sådan slipper du af med de overflødige kilo

Vi er mange som går vinteren i møde med et par ekstra kilo på sidebenene. Den pågående covid-19 krise, har for mange haft en negativ effekt på både træning og kosthold, og mange bærer derfor rundt på en lidt tungere bør, end normalt. Hvis du drømmer om at møde foråret med en strammere og lettere figur, så kan du finde gode råd til dit vægttab, her.  

Boost dit vægttab med MCT- olie 

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med Mct Olie, så er det ved at være på tide. Specielt for dig som har lyst til at tabe et par kilo, og samtidig booste din egen sundhed, så er denne mirakelolie ikke til at komme udenom. Selv om MCT-olien har mange fællestræk med kokosolie, så er det alligevel ikke helt det samme. MCT-olie er et kosttilskud, som er rigt på mellemlange fedtsyrer. Det betyder at de er lettere for kroppen at nedbryde, bruge og fordøje.  

Hvis du drømmer om at opnå et vægttab, så er MCT- olien meget relevant, da den virker mættende. Når du indtager MCT olien, så vil du derfor helt naturlig reducere madindtaget, samt at du slipper for at kæmpe imod den voldsomme lækkersult, som truer dit sunde kosthold.  Olien er også med til at øge din forbrænding, og giver dig et større overskud til at klar de mål som du har sat dig.  

Kombiner et sundt kosthold med motion 

Selv om MCT- olie er et vigtig tilskud for at du skal lykkes med dit vægttab, så kan det selvfølgelig ikke stå alene i kampen mod kiloene. For at du skal komme i mål, og være i stand til at møde foråret med en top tunet krop, så skal du sørge for at dit kosthold er sundt og varieret, samt at du får regelmæssig motion ind, som en naturlig del af hverdagen.  

Det kan være en god ide at du følger en kostholdsplan, hvor du laver uges menuer. Det er større muligheder for at undgå de usunde fristelser, hvis du ved præcis, hvad du skal indtage til hvert måltid. På denne måde kan du også holde dig fra at købe ind på tom mave, og derfor også undgå at impuls købe en lille chokolade, sidst på dagen.  

For at motionen skal blive en naturlig del af hverdagen, så kan det være en god ide at du allierer dig med nogle venner, eller melder dig til noget holdtræning. Man er stærkere når man står sammen, det gælder også, når det kommer til at få den nødvendige træning.