You are currently viewing Skal du bygge nyt?

Skal du bygge nyt?

Går du med drømmen om at bygge nyt, uden at vide hvor du skal starte? Måske du skal bygge nyt badeværelse, nyt køkken, eller renovere facade og indsætte nye vinduer.

At skulle lede efter håndværkere kan være en indviklet proces, hvor man som udenforstående kan have svært ved at vide hvor der skal ledes, hvem der skal findes og ikke mindst hvad det skal koste. På bygga.dk kan du finde håndværkertilbud, så du får den skarpeste pris på lige præcis den ydelse, som du er efter.

Hos Bygga lægges der vægt på, at man som kunde netop kan indhente flere tilbud på samme arbejdsopgave for at sikre, at man får den mest konkurrencedygtige pris. Det kan være en svær og uoverskuelig opgave at klare selv, for det kræver både et stort netværk og en hel del tid, plus lidt snilde til at forhandle de bedste priser. Derfor tilbyder Bygga en service, hvor du som forbruger kan få indhentet tre tilbud, helt uden selv at skulle bruge en masse tid og energi på det.

Tre gratis tilbud fra alle afkroge af håndværksbranchen

Her er alt fra tømrer, malere og murere til anlægsgartnere, VVS’ere og elektriker. Så uanset om det er indendørs eller udendørs der skal fikses, så står Bygga klar til at hjælpe dig med at indhente de bedste tilbud. Bygga samarbejder med 3byggetilbud, og kan derfor sikre dig tre gratis tilbud på fagfolk og håndværkere.

Det er dog ikke kun hvis der skal bygges nyt, at Bygga kan hjælpe. På listen over de services, der kan indhentes tilbud på, er der også mulighed for at få hjælp til nedrivning, vinduespudsning, og derudover er der også låsesmed, haveservice og blikkenslagere.

Under hver branche kommer Bygga også med en række råd til valg af de forskellige håndværkere, såsom om man skal vælge en blikkenslager fra et stort eller et lille firma, hvilke typer glarmestrere der findes, og hvad det koster at have en gartner koster i timen. På denne måde får du, som forbruger, et indblik i markedet og har derved bedre forudsætninger for at kunne vurdere de tilbud, som du får tilsendt.