You are currently viewing Sommerferie på bitcoins budget

Sommerferie på bitcoins budget

ANNONCE

Få former for valuta har oplevet en så vanvittig vækst som bitcoins. Blot indenfor det seneste halvår, er prisen på den meget omtalte kryptovaluta næsten firedoblet.  Så hvis du er en af dem, der var tidligt ude og investerede i bitcoins, inden prisen steg til himmels, kan du grine hele vejen til banken. 

De lærde strides stadig om, hvorvidt bitcoins er fremtidens valuta eller ej. Men en ting er sikkert: Prisen på den virtuelle valuta har oplevet en himmelhøj stigning, siden valutaen første gang blev introduceret tilbage i 2009. Så mange af dem, der var tidlig ude at investere i den alternative valutaform, har tjent kassen.

Invester i selvforkælelse i sommer

Er du er en af dem, der købte bitcoins, dengang valutaen stadig var helt ny på markedet, kan du glæde dig over, at bitcoins-kursen er i himmelflugt – og pt er det ikke noget, der tyder på, at prisen vil synke. Så du vil formentligt kunne sælge med en pæn fortjeneste. Hvis du vælger at sælge, kan det være fristende at bruge pengene på lidt selvforkælelse. Det danske sommervejr er ikke altid det bedste, så hvorfor ikke forkæle dig selv og en du holder af med en rejse til varmere himmelstrøg? Det er en passende belønning for en god investering.

Læs mere om investering i bitcoins 

Sol, strand og spa: Det bli’r ikke bedre

En skøn spa-ferie er den perfekte måde at bruge pengene på: Du får en dejlig oplevelse, og kommer udhvilet og glad hjem igen – klar til at tage fat på hverdagens mange opgaver. Mange rejsebureauer tilbyder såkaldte wellness ophold, og du kan vælge mellem en række eksotiske destinationer. Det er den ultimative ferie, hvor du kan kombinere et ophold på et spahotel med spændende oplevelse, paradisiske strande, dejlig mad og sjove og lærerige udflugter. Vi garanterer, at det er pengene værd.