You are currently viewing Tag på dameweekend

Tag på dameweekend

Hvis du føler, at hverdagen går op i børn og arbejde, kan det være tiltrængt at tage væk på en dameweekend. Sandsynligvis er du tvunget til at bruge mindre tid på dine veninder, end du gjorde tidligere. Men det betyder ikke, at du skal droppe dem helt.

Saml dine bedste veninder

Ligesom dig selv er dine bedste veninder sikkert optaget af mand, børn og job de fleste af døgnets timer. Men lig dig kunne de sikkert også bruge en pause med jævnaldrende kvinder. Derfor skal du ikke var bange for at række ud til dem.

Hvad skal I lave?

Når man er på dameweekend, kan det være rigtig sjovt at lave noget, som bringer lidt spænding ind i turen. Dette kan for eksempel være at køre gokart eller klatre i trætoppene. Naturligvis skal I finde et hyggeligt sted, hvor I kan sove. Det kan være alt fra et lækkert sommerhus med boblebad til en shelter ude i skoven.

Mens du ringer til dine veninder og planlægger en rigtig fed dameweekend, kan du passende foreslå din mand, at han skal samle gutterne til en herreweekend. Ligesom dig vil han sandsynligvis vende tilbage med nogle sjove historier, som han kan fortælle videre.