You are currently viewing Vil du have råd til mere?

Vil du have råd til mere?

ANNONCE

Penge er overalt i den moderne verden, vi lever i. Det er naturligvis muligt at leve for meget få penge om måneden, men det kan være svært, hvis man nyder at have en smule luksus ind i mellem. Læs med og find ud af hvordan du får råd til mere.

Hvordan er dine vaner?

Der er mange penge at spare, hvis man bliver opmærksom på sine økonomiske vaner. Dette kan for eksempel være, når man køber dagligvarer. Et godt sted at starte er at droppe mærkevarerne, hvis man ikke finder dem vigtige. For de fleste dagligvarer er der mange billigere alternativer, hvis man blot bruger lidt tid på at sammenligne de forskellige varer.

Hvad med at låne penge?

En anden mulighed for at få råd til mere er ved at låne penge. Dette gør man ofte brug af, hvis man står over for et tilfælde, hvor man skal bruge en større sum penge.

Du kan enten vælge at foretage et banklån eller et realkreditlån. Det er dog vigtigt, at man tænker sig om, inden man foretager et lån, så man ikke står tilbage med en gæld, man ikke kan betale. En af ulemperne ved realkreditlån er de stigende bidragssatser. Bliv klogere på bidragssatser.

Opsparingen kan vokse

Hvis du har en lille opsparing, ser du den sandsynligvis helst vokse støt over tid. Dette kommer, efterhånden som du får løn, men der er andre måder at få opsparingen til at vokse. Har du for eksempel undersøgt mulighederne for investering?

Der er mange  muligheder for investering. Man kan vælge at investere i aktier eller i obligationer. Kigger du efter en anden mulighed, kan kryptovaluta være noget for dig.

Investering i kryptovaluta

Kryptovalutaer er digitale valutaer som for eksempel Bitcoin. Bitcoin har været meget udskældt på grund af kryptovalutaens ekstremt svingende kurs. Dette bliver der gjort op med, da der vil komme globale regulativer, som stabiliserer de svingende kurser.

Desuden har Facebook annonceret, at de kommer med deres egen digitale valuta, Libra. Selvom Libra ikke er en kryptovaluta, slår denne udmelding fast, at de digitale valutaer er noget vi vil se mere af i fremtiden.