You are currently viewing Nyd sommeren med en ny bil

Nyd sommeren med en ny bil

ANNONCE 

Vi er ved at være godt inde i 2019 og vejret har indtil videre været suverænt med os. Et godt vejr betyder folk er ude på gaderne og kigge efter nye lejligheder, biler og shopper som aldrig før.

Man ser i øjeblikket et meget stort pres fra folkets bil, også kendt som Volkswagen. I år lancere Volkswagen et helt nyt lineup og har givet et sneak peak ind i deres kommende I.D modeller…

I år byder bl.a. på en spritny Passat som nu indebærer et helt nyt facelift indendørs og med helt nye Matrix teknologi i forlygterne kan du forvente bedst mulig sikkerhed på vejene i de mørke timer.

Volkswagen Passat

Volkswagen Passat B1

Volkswagen Passat har været i produktion siden 1973 og har sidenhen været familiefædrenes foretrukne valg, hvis der skulle noget tysk diesel-hakker på spisebordet. Passat er kendt som en solid, trofast og loyal ven som er en vaskeægte motorvejsridder.

Senere hen i 2000-2005 blev der produceret Passat B5 og lidt senere B6. Disse har hidtil været deres mest populære modeller og inden for år 2006 til 2007 rundede Volkswagen 15.000.000 millioner solgte eksemplarer af denne model.

Det skulle senere vise sig i 2019 at de nåede et nyt salgsmål og der snakker vi 30.000.000 solgte eksemplarer af Passat siden 1973. Det svarer til at der ca. er blevet solgt omkring 650.000 Volkswagen passat’er årligt fra 73′ til 19′.

Det er meget flotte tal og noget der taler for sig selv. Så hvis man går med tanken om at prøvekøre en Passat kan man tage forbi sin lokale volkswagen forhandler og få et uforpligtende tilbud. Skulle man være fristet til at imødekomme tilbuddet, kan det være attraktivt at søge omkring på nettet vedr. et billigt lån for at “spare” mest muligt på en eventuel investering af ny bil.

Hvad har 2019 ellers at byde på?

Volkswagen T1

Håndværkerne har noget at se frem til, I 2019 da der kommer der en spritny model af Volkswagen T6. Som kaldes en 6.1 version. Det er en faceliftet version af T6 som minder meget om en T5’er indvendigt, som var yderst populær for sit interiør.

Med det nye facelift betyder det at der bl.a. kommer nyt interiør som indebærer

  • Digitalt display
  • 9″ Multi-medie radio
  • Mere komfortable sæder med massage og varme
  • Varme i rat

Udenpå:

  • Spritnye LED for- og baglygter med Matrix teknologi
  • faceliftet front med yderst pæn grill.
  • En smule højere end normalt for bedre udsigt og kørekomfort.
  • Kan fåes med 4Motion og sportsundervogn.

Udsalgspriser er ikke annonceret endnu men forventes at være annonceret i løbet af Q2/Q3.