You are currently viewing Lav din egen hjemmeside 

Lav din egen hjemmeside 

Går du med tanker om at starte din egen virksomhed? Så skal du også have lavet en hjemmeside dertil. Hjemmesiden er dine kunders mulighed for at undersøge dit firma og dine målsætninger inden de handler med dig. Sagt med andre ord, så er hjemmesiden førstehåndsindtrykket til din virksomhed. Derfor skal den fremstå så flot muligt. Læs med herunder og få et indblik i, hvordan du opnår en spiselig hjemmeside. 

Flot design 

Et flot design er alfa og omega til din hjemmeside. Hvis din hjemmeside er flot indrettet, så oser du også af overskud. Det er godt, hvis din hjemmeside har rolige farver, rene linjer og billeder, der er fængende. Har du dette vil du fremstå ekstra professionel for dine potentielle kunder. Har du derimod for mange informationer, lange tekstpassager og for mange forskellige farver, så fremstår din hjemmeside rodet og uoverskuelig og dermed også din virksomhed. 

God systemopbygning 

Udover et flot design skal din hjemmeside også rumme et godt system, der gør det nemt at finde rundt på siden. Det skal være lige til at bladre frem og tilbage for forskellige artikeltekster. Du ønsker også at din hjemmeside skal være let at arbejde på for dig selv og dine medarbejdere. Når du f.eks. skal publicere noget på din hjemmeside, så kan du benytte dig at software systemet, WordPress. 

Lad din hjemmeside være i udvikling 

Når din side er oppe og stå så er du allerede langt. Det er dog vigtigt, at den altid er i udvikling således det ikke ligner, at du er gået i stå. Du kan få hjælp til websideudvikling og fremmelse, så din virksomheds succes er i fokus. Find hjælp til dette på Websitesupport.dk, hvor et kompetent team sidder klar til at hjælpe dig med netop det du mangler hjælp til. Her får du en personlig hjælp til en overkommelig pris.