You are currently viewing Tag et af de første skridt som selvstændig og få en hjemmeside

Tag et af de første skridt som selvstændig og få en hjemmeside

ANNONCE

Hvis du drømmer om at være din egen chef og starte en selvstændig virksomhed op – eller bare godt kunne tænke dig at tjene lidt ekstra lommepenge ved siden af studiet eller dit arbejde, er opbygning af en hjemmeside et godt sted at starte. For at kunne gøre opmærksom på dig selv på for eksempel sociale medier, virker det godt at have hjemmeside, hvor du kan lede dine potentielle kunder hen for at læse mere om dig og dine ydelser.

Det er næsten lige meget, hvilken branche du befinder dig i, så er moderne forbrugere vant til at lave research på deres computer, inden de foretager et køb, hvorfor en hjemmeside er en essentiel del af de fleste forretninger. Der er mange overvejelser, der skal gøres, inden man begynder at bygge en hjemmeside op.

Den skal have det rigtige look, de rigtige farver og et design, som er brugervenligt og som får købevilligheden frem i dine potentielle kunder. Når først du har undersøgt, brainstormet og måske også sparet med venner eller familie om det fysiske udtryk på din hjemmeside, så kommer selve udviklingen af den.

Rigtig mange hjemmesider bliver udviklet i WordPress, hvor du kan vælge selv at sætte siden op eller få professionel hjælp udefra. Der kan være meget stor forskel på kvaliteten af forskellige WordPress-sider. Sørg derfor for at vælge én, som har helt styr på WordPress udvikling, i stedet for at vælge den første det bedste. Det kan godt betale sig at bruge lidt tid på at undersøge markedet, da processen med at få opbygget en flot og velfungerende side kan blive lang, hvis du ikke vælger din udvikler med omhu.

Gå med det, der virker
Når du skal vælge, hvordan din side skal opbygges, kan du få meget ud af at kigge på, hvordan andre har gjort det. Således kan du hurtigt få et overblik over, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Hvis du for eksempel går med tankerne om at udvikle en hjemmeside, der tilbyder online betting, kan du blive inspireret ved at kigge på andre, som har gjort det samme: find betting udbydere her.

Selvom man kan gøre sig mange tanker om, at ens hjemmeside skal have alle mulige fancy indstillinger og et spændende og anderledes design, så prøv at lægge mærke til, hvordan velfungerende hjemmesider ofte er meget simple. Potentielle kunder der skal bruge lang tid på at gennemskue din hjemmeside, eller som bliver overvældede af et kompliceret design, kan meget vel gå til din konkurrent i stedet.

Når der ikke er tvivl fra brugerens side om, hvad man skal gøre og hvordan man finder den information, man leder efter på din side, så har du et succesfuldt design. ‘Keep it simple, stupid’ gælder i den grad, når man skal designe sin hjemmeside. Det skal være noget alle kan finde ud af… Hold det simpelt!