Køb dit ur inden rejsen

(sponsoreret indhold)

#1: Sikkerhed ift. falske ure

Selvom det selvfølgelig svinger fra land til land, så er der i rigtig mange lande et udbredt marked af falske ure. Og selvom du ikke befinder dig i sådan et land, så eksistere muligheden stadig. For at undgå dette, så køb ved din lokale forhandler inden rejsen.

#2: Test af uret på forhånd

Det er vigtigt at sikre sig, at uret efterlever en række strenge krav for, at dette er egnet til rejsen. Disse er f.eks. stødsikker og vandtæt, hvilket du nemmest kan teste på forhånd. Test dette selv eller igennem en professionel inden rejsen, sikre således at du har en ur på hele turen.

#3: Bliv tilpas med uret

Selvom du også har mulighed for at teste et ur, når dette købes, så er dette ikke altid nok. Når der er tale om et rejseur, så er sandsynligheden nemlig at dette skal benytte i længere perioder (f.eks. grundet sikkerhed og lange rejser). Har du allerede på forhånd testet uret – og f.eks. fået købt den helt rigtige rem/lænke, så vil uret være bedre forberedt til rejsen.

#4: Køb det rette ekstraudstyr

Med hver godt rejseur, findes der det helt rigtige ekstra udstyr – som f.eks. tasker, remme, lænker, rengøringsudstyr etc. Alt sammen noget som kan variere fra ur til ur (og person til person), og som herved kan være svært at få fat i på rejsen.

Selvom vi taler for at købe sit rejseur inden rejsen, så vil der selvfølgelig være tilfælde hvor dette ikke gælder. F.eks. kan du med fordel besøge dele af verden, hvor det specifikke ur bliver produceret, hvor det vil give mening at erhverve sig et nyt ur/rejseur.